+36 30 160 3329 / Veszprém

+36 30 239 2249 / Siófok

prémium műanyag
ablakok és erkélyajtók

A Kömmerling márka szembenéz a jövő kihívásaival, és alapelve a maximális vevői elégedettség. Németországban gyártott, igazoltan eredeti alapanyag. Kömmerling minőség.

prémium 76 ad

költséghatékony + megbízható

A Prémium 76AD tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási értéke kategóriájában szinte egyedülálló: Uf = 1.1 W/m2K, mindezt 5 kamrás, ütközőtömítéses kivitelben, világosszürke standard gumiszínnel! 

A Prémium 76AD alapüvegezése Ug = 1.0 W/m2K, 24 mm-es, 2 rétegű üvegezéssel.

A Prémium 76AD légkamráinak száma 5, mely lehetővé teszi a rendkívüli hőátbocsátási érték mellett a statikailag kiváló és nagy teherbírású, felületkezelt acélmerevítők alkalmazásának lehetőségét.

A Prémium 76AD rendszer opcióban elérhető 44 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel, melynek hőátbocsátási értéke Ug = 0.6 W/m2K.

A Prémium 76AD rendszer igazoltan eredeti, Németországban gyártott alapanyagból készül.

prémium 76 Md

KOMPROMISSZUM MENTES + INNOVATÍV

A Prémium 76MD tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási mutatója eléri a 80 mm feletti profilrendszerekre jellemző Uf = 1.0 W/m2K értéket, mindezt 6 kamrás, középtömítéses kivitelben, világosszürke, standard gumiszínnel!

A Prémium 76MD alapüvegezése Ug = 1.0 W/m2K, 24 mm-es, 2 rétegű üvegezéssel. Rendszer kínálatunkban szerepel 3 rétegű és melegperemes üvegezéssel is.

A Prémium 76MD légkamráinak száma 6, mely lehetővé teszi – a fokozottabb hőátbocsátási érték mellett – a nagyobb méretű merevítők alkalmazásának lehetőségével a kiváló működési biztonságot, standard méretezéstől nagyobb szerkezetek esetén is.

A Prémium 76MD rendszer opcióban elérhető 44 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel, melynek hőátbocsátási értéke Ug = 0.6 W/m2K.

A Prémium 76MD rendszer igazoltan eredeti, Németországban gyártott alapanyagból készül.

prémium 88 md

MEGKÜLÖNBÖZTET + EGYEDIVÉ TESZ

A Prémium 88MD tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási értéke, Uf = 0.95W/m2K, mely THERMO betéttel még fokozható akár 0.91 W/m2K értékig! Az alap fehér színen kívül további 28 faerezetes és homogén színben érhető el (a képen a Rustic Cherry szín látható).

A Prémium 88MD alapüvegezése Ug = 0.5 W/m2K, 48 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel. A dupla melegperemes távtartó az üvegezésben alapáras!

A Prémium 88MD légkamráinak száma 7, mely kategóriájában kiemelkedő. A 7 kamra tökéletes elosztása és a hozzá illesztett merevítő csomag lehetővé teszi az átlagtól eltérő statikájú szerkezetek tervezését és kivitelezését.

A Prémium 88MD rendszer rendelhető THERMO betéttel is, melyek a nyílászáró meghatározott légkamráiba kerülnek elhelyezésre, így jelentős mértékben fokozzák a már

A Prémium 88MD rendszer igazoltan eredeti, Németországban gyártott alapanyagból készül.

prémium 82 ALU Md

AZ ÉSZREVÉTLEN ELEGANCIA

A Prémium 82 ALU MD tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási értéke, Uf = 1.1 W/m2K, mely egyedülálló a külső alumínium borítású termék esetében.

A Prémium 82 ALU MD alapüvegezése Ug = 1.0 W/m2K, opcióban 44 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel Ug = 0.6 W/m2K.

A Prémium 82 ALU MD légkamráinak száma 6, melyhez párosul az extra középtömítés, így kiemelkedő lég- és vízzárás érhető el.

A Prémium 82 ALU MD rendszer Seiden Glanzed (selyemfényű) alumínium borítással ellátott a külső oldalon. Az alumínium borítás a RAL színskála bármelyik színében rendelhető, alap- illetve opcionális színválasztékban. Az alublende kombinálható.

A Prémium 82 ALU MD rendszer szintén igazoltan eredeti, Németországban gyártott PVC alapanyagból készül, kivéve az alumínium borítás, mely Ausztriában.

prémium 94 ALU

KATEGÓRIÁJÁNAK MAXIMUMA

A Prémium 94 ALU tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási értéke, Uf = 0.95 W/m2K, mely a PVC és alumínium borítás kombinációjánál kimagasló érték.

A Prémium 94 ALU alapüvegezése Ug = 0.5 W/m2K. Az üvegezés alapáron tartalmazza a melegperemes körbezárást.

A Prémium 94 ALU légkamráinak száma 7, melyhez szintén párosul az extra középtömítés, így kiemelkedő lég- és vízzárás érhető el.

A Prémium 94 ALU rendszer Seiden Glanzed (selyemfényű) alumínium borítással ellátott a külső oldalon. Az alumínium borítás a RAL színskála bármelyik színében rendelhető, alap- illetve opcionális színválasztékban.

A Prémium 94 ALU rendszer szintén igazoltan eredeti, Németországban gyártott PVC alapanyagból készül, kivéve az alumínium borítás, mely Ausztriában.

prémium HST

A MODERN EMELŐ-TOLÓ ERKÉLYAJTÓ

A Prémium HST tok-szárny kapcsolatának hőátbocsátási értéke, Uf = 1.4 W/m2K, mely az emelő-toló erkélyajtó kategóriában a legjobb értékek között szerepel.

A Prémium HST alapüvegezése Ug = 1.0 W/m2K, opcióban 44 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel Ug = 0.6 W/m2K.

A Prémium HST emelő-toló erkélyajtó az alap fehér színű kivitelen kívül még további 28 féle faerezetes- és homogén színben rendelhető.

A Prémium HST emelő-toló rendszer mozgó szárnyának maximális teherbírása 400 kg, így a kivitelezhető mérethatárok nem szabnak határt elképzeléseinek.

A Prémium HST rendszer szintén igazoltan eredeti, Németországban gyártott PVC alapanyagból készül.

További részletekért tekintse meg termékkatalógusunkat!

© Thermowin Plus Kft. 2020 |  Adatvédelem