+36 30 160 3329 / Veszprém

+36 30 239 2249 / Siófok

Magyar tapasztalat

Cégünk homlokzati műanyag nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával és beszerelésével foglalkozik teljes körű kínálatot nyújtva az építkezőknek és felújítóknak egyaránt. Célunk, hogy minőséget vigyünk minden otthonba, hiszen tudjuk, az otthon, minden ember életében a legfontosabb pont annak minden meghittségével, melegével és biztonságával. Termékeink és szolgáltatásink színvonalával és árszintjével optimális választást kínálunk Önnek.

Német minőség

Ehhez garanciát jelent a Kömmerling termékminőség és 17 éves szakmai tapasztalatunk. Német Kömmerling profilrendszerekből készülő műanyag ablakok, valamint redőnyök, szúnyoghálók, könyöklők, beltéri ajtók, garázskapuk képezik termékkínálatunkat. Szolgáltatásaink a díjmentes tételes pontos nyílászáró árajánlattól, a helyszíni felmérésen,  szaktanácsadáson és a megrendelt termékek beszerelésén át a teljes helyreállításig minden mozzanatot lefednek.

Gulyás ádám

alapító, cégtulajdonos

2004-ben csöppentem bele a “nyílászárók világába”, egy akkor alakult cégnél helyezkedtem el. A céggel együtt tanultam bele a szakma rejtelmeibe és fejlődtem, eljutva egészen az ügyvezetői posztig.

2014-ben úgy döntöttem, hogy a további fejlődés érdekében saját vállalkozást kell alapítanom, ahol egyéb tulajdonosi elvárásoktól mentesen tudom megvalósítani szakmai elképzeléseimet, lehetőleg kompromisszumok nélkül.

Egy saját vállalkozás alapítása, – ha az ember szereti a szakmáját – egyben a hobbija is, és a cél mind magasabb szintre jutni, juttatni a szervezetet. Ebben fontosnak tartom a csapatmunkát, a közvetlen családias és baráti légkört a munkahelyen, és a jól kiválasztott szakember gárdát.

A mai felfutó szakaszban lévő munkaerő hiányos (és ezért sokszor szakképzetlen) építőipari környezetben célunk, hogy  vevőkörünkben kialakítsuk a szakmai szemléletet, és magas minőségű termékeink mellé megfelelően magas minőségű szerelési szolgáltatást nyújtsunk. Ebben a munkában segít minket a partnernek választott beszállítói hálózat és a német Kömmerling profilcsalád.

© Thermowin Plus Kft. 2020 |  Adatvédelem